Pärnu tegi Roomale ja Berliinile ära

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisiteemalise portaali Reisidiilid.ee lugejad valisid parimate sihtkohtade hääletusel parimaks kuurordiks ja parimaks perega puhkamise linnaks Pärnu. Foto on illustreeriv.
Reisiteemalise portaali Reisidiilid.ee lugejad valisid parimate sihtkohtade hääletusel parimaks kuurordiks ja parimaks perega puhkamise linnaks Pärnu. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reisiteemalise portaali Reisidiilid.ee lugejad valisid parimate sihtkohtade hääletusel parimaks kuurordiks ja parimaks perega puhkamise linnaks Pärnu, mis edestas selliseid tuntud Lääne-Euroopa linnu nagu Nizza, Berliin ja Barcelona.

Pühapäeval lõppenud konkursil sai esitada nominente seitsmes kategoorias: parim linn suvepuhkuseks, meelelahutuseks ja perega puhkamiseks, kõige romantilisem linn, parim kuurortlinn, parima hinna- ja kvaliteedisuhtega linn ning aasta parim sihtlinn.

Seitsme kategooria peale esitati nädala jooksul kokku 3153 nominatsiooni.

Pärnul läks hästi ka unelmate suvepuhkuse kategoorias, kus Eesti suvepealinn jäi alla vaid Barcelonale, ent edestas Roomat.

Pärnu oli ühtlasi ainus Eesti linn, mis esikolmikutesse jõudis.

Parim linn suvepuhkuseks                                

1. Barcelona
2. Pärnu
3. Rooma

Parim linn meelelahutuseks     

1. Las Vegas
2. London
3. Barcelona

Parim linn perega puhkamiseks   

1. Pärnu
2. Barcelona
3. Berliin

Kõige romantilisem linn   

1. Pariis
2. Veneetsia
3. Rooma

Parim kuurortlinn     

1. Pärnu
2. Nizza
3. Barcelona

Parima hinna- ja kvaliteedisuhtega linn   

1. Praha
2. Lissabon
3. Barcelona

Aasta parim sihtlinn     

1. Barcelona
2. Dubai
3. Pariis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles