Pärnakad võitsid sisekergejõustiku meistrivõistluste avapäeval mitu medalit

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullustel Eesti meistrivõistlustel 400 meetri jooksus rekordajaga kulla võitnud Jaak-Heinrich Jagorit ei pruugi tänavu samal võistlusel stardis näha.
Mullustel Eesti meistrivõistlustel 400 meetri jooksus rekordajaga kulla võitnud Jaak-Heinrich Jagorit ei pruugi tänavu samal võistlusel stardis näha. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tallinna Lasnamäe kergejõustikuhallis toimuvad sel nädalavahetusel Eesti talvised kergejõustiku meistrivõistlused ja avapäeval oli põhjust rõõmustada pärnakatelgi.

Hea päev oli perekond Jagoril. 400 meetri jooksus tuli Eestis meistriks Jaak-Heinrich Jagor 48,46 sekundiga ja Erik Jagor oli kolmas.

Meeste teivashüppes parandas isiklikku rekordit mitmevõistleja Janek Õiglane, kes 4.90ga sai olümpiavõitja Erki Noole poja Robin Noole järel teise koha.

1500 meetri jooksus pidi hõbedaga leppima ka Birgit Pihelgas ajaga 4.48,88, jäädes võitjale Elery Zadonskile alla 0,31 sekundiga.

Päeva võimsaimat tulemust ei teinud küll pärnakas, vaid Ksenja Balta, kes naiste 60 meetri jooksus ületas 11 aasta vanuse Eesti rekordi. Balta aeg 7,29 on sajandiksekundi võrra parem senisest Katrin Käärti rekordist.

Võistlus jätkub pühapäeval ja siiski on stardis rida pärnakaid.

TULEMUSED

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles