Segadused võrkpallis: pärnakate mäng lätlastega jäi ära (1)

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi maskott.
Pärnu võrkpalliklubi maskott. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Täna pidi Pärnu võrkpalliklubi meeskond kohtuma Eesti-Läti ühisliiga põhiturniiri viimases voorus Daugava Universitate meeskonnaga, kuid mäng jäi ära, sest lätlased muutsid toimumiskellaaega ega teavitanud sellest eestlasi.

Praegu on Eesti võrkpalliliidu kodulehel märgitud mängu tulemuseks 3:0 (25:0, 25:0, 25:0) Daugava kasuks.

Pärnu võrkpalliklubi tegevjuht Reio Tilk kinnitas, et Pärnu lätlastele loobumisvõitu ei andnud. Kui algul pidi mäng algama kell 17, siis nüüd on kellaajaks märgitud 15.

„Saime mänguaja muutusest teada umbes tunni varem ja siis polnud reaalselt enam võimalik mängule jõuda,“ selgitas Tilk.

Tarvi Pürn võrkpalliliidust märkis, et Eesti ja Läti alaliidu vahelises suhtluses on info kaduma läinud.

„Läti pool teadis, et mängu kellaaeg on muutunud, aga meieni ei ole see info jõudnud,“ ütles Pürn. „Ühtki teadet ei ole me saanud.“

Pürn ei osanud öelda, kuidas olukord laheneb. Kindel on tema teatel vaid, et kordusmängu ei tule.

„Sportlikus plaanis oleks muidugi õigem mängida, aga kuna mängugraafik on nii tihe, ei näe me aega, millal mängida,“ viitas Pürn asjaolule, et juba neljapäeval algavad Saja liigas veerandfinaalid. „Play-off'i puhul ei muuda see mäng meeskondadele midagi. Küsimus on selles, kumb saab tabelis üheksanda-kümnenda koha, kas Daugava või TTÜ. Meile on suurim probleem, mis tulemus kirjutada turniiritabelisse.“

Et Pärnu meeskond kindlustas Saja liiga põhiturniiri võidu juba eelmisel nädalal, selgub nende veerandfinaalvastane täna igal juhul.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles