Noored füüsikud võistlesid olümpiaadil

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Füüsikaklass. Pilt on illustratiivne.
Füüsikaklass. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Füüsikaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus jõudsid gümnaasiumiosas esikolmikusse valdavalt Koidula gümnaasiumi õpilased, põhikoolide seas oli edukaim Kuninga tänava põhikool.

8. klasside parim oli ülekaalukalt Kristi Koitla Rääma põhikoolist, teda õpetab Kersti Randväli. Teise koha sai Reiko Mengel Mai koolist (Rein Karjane) ja kolmanda Stein-Marten Pool Kuninga tänava põhikoolist (Elmu Mägi).

9. klasside ja ühtlasi kogu põhikooliosa võitjakst tuli Heleen Saarse ja teiseks Iris Epp Sildnik Kuninga koolist (Elmu Mägi), kolmas oli Helena Olesk Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Raido Koppel).

10. klasside seas võistlesid omavahel üksnes Elmu Mägi õpilased Koidula koolist, parim oli Karl-Johan Pilve, talle järgnesid Oskar Aru ja Jaanus Tomson.

11. klasside esikoha pälvis Ander Koppel Koidulast (Elmu Mägi), teine oli Hendriico Merila Sütevakast (Tõnu Tõniste) ja kolmas Anette Baum Koidulast (Elmu Mägi).

Abiturientide esikolmikusse kuulusid Koidula kooli õpilased Elmu Mägi juhendamisel. Esikoht läks Kristo Karl Aedmale, teine koht Heino Sassile ja kolmas Marek Partsile.

Kogu gümnaasiumiosa paremusjärjestus oli järgmine: Kristo Karl Aedma esimene, Ander Koppel teine ja Hendriico Merila kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles