Laval on päriselu ja päriselu on mäng

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbara Lehtna (pildil) ütleb, et “Reiv” pole kindlasti lavastus, kus publik tuleb saali ja lihtsalt istub. Publikul on võimalik lavastuse kulgu muuta.
Barbara Lehtna (pildil) ütleb, et “Reiv” pole kindlasti lavastus, kus publik tuleb saali ja lihtsalt istub. Publikul on võimalik lavastuse kulgu muuta. Foto: Laura Arum-Lääts

Tallinnas sõltumatu tantsu laval on peagi etendumas Pärnu sugemetega füüsilise teatri Real Life Company kolmas lavastus “Reiv”, mille eesotsas pärnakas Barbara Lehtna, keda jagub nii Tallinna kui kodulinna.

Ülemöödunud aastal Pärnu aasta nooreks kultuuritegijaks pärjatud vabakutseline etenduskunstnik on pühendunud teatritegemisse nii kodu- kui pealinnas. Pärnus on ta näiteks teiste projektide kõrval töötanud neli aastat rahvusvahelise teatrifestivali Monomaffia juures ja olnud kaks aastat uue teatri festivali De Facto kunstiline juht.

Enne jõudmist lavastusega “Reiv” seotud usutluse juurde olgu öeldud, et Lehtna saabus intervjuule kinniseotud silmadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles