Tootsi rahvas valis aasta inimeseks vallavanema

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi valla aasta tegijad on Eesti 4H klubi Kärmed Tootsikad (vasakult) Harlis All, Tootsi valla aasta noor Kaupo Klemmer ja Carmel Raudsepp, kelle Pärnumaa Kodukant nimetas aasta maanooreks.
Tootsi valla aasta tegijad on Eesti 4H klubi Kärmed Tootsikad (vasakult) Harlis All, Tootsi valla aasta noor Kaupo Klemmer ja Carmel Raudsepp, kelle Pärnumaa Kodukant nimetas aasta maanooreks. Foto: Inga Raudsepp

Tootsis tähistati vabariigi aastapäeva vallavanem Riina Kuke ja volikogu esimehe Priit Ermi vastuvõtuga, neljandat korda selgusid Tootsi valla 2015. aasta inimene, noor, tegu ja organisatsioon.

Tootsi põhikooli saali kogunesid reede õhtul kohalikud, et nautida eeskava ja kuulda oma kõrvaga, keda vallajuhid seekord tunnustavad – seda enam, et kandidaate võisid esitada vallaelanikud ise.

Tootsi valla aasta nooreks valitud Kaupo Klemmer on klubi Kärmed Tootsikad kauaaegne liige, ta esindab koduvalda spordivõistlustel ja aitas korraldada noorteaktiivi laagrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles