Weekend tõmbab Pärnu üürituru käima

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige rohkem küsitakse üürikortereid Supeluse tänavale – see on vahel ainus, mida suvekülaline oskab nimetada, sest tee viib otse randa.
Kõige rohkem küsitakse üürikortereid Supeluse tänavale – see on vahel ainus, mida suvekülaline oskab nimetada, sest tee viib otse randa. Foto: Mailiis Ollino

Suviste üürikorterite broneerimine on juba alanud ja kui aastaid on olnud suvepärnakate jaoks kõige magusam kuu juuli, on nüüd 4.–6. augustini toimuva Weekend Festivali tõttu tõusnud tulipunkti augusti esimesed nädalad.

Mullu maksis festivali ajal korteri üürimine keskmiselt 500 eurot, nüüd ollakse valmis välja käima kuni 700 eurot.

Domus Kinnisvara hindaja Piret Rondo teatel laekus talle esimene Weekend Festivali külastaja üürisoov juba detsembris. “Nüüd tuleb Weekendiga seoses kirju ja küsimusi iga päev. Isegi korterite müügikuulutuste peale saadetakse vene- või soomekeelseid pakkumisi, et äkki saab neid festivali ajaks üürida,” selgitas Rondo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles