Metsmehele pakutakse tööd ja filmikarjääri

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas lubas lahkesti pildistada oma elamist, kus ta tegeleb väikest viisi koguni iluaiandusega, kuid ise jäi fotoobjektiivi ees kummalisel viisil nähtamatuks.
Urmas lubas lahkesti pildistada oma elamist, kus ta tegeleb väikest viisi koguni iluaiandusega, kuid ise jäi fotoobjektiivi ees kummalisel viisil nähtamatuks. Foto: Ardi Truija

Pärnu Postimehes 27. veebruaril ilmunud artikkel “Lugu mehest, kelle aadress on kraadides, minutites ja sekundites” on tekitanud vastukaja.

Artikkel kõneleb Urmasest, kes, kaotanud linnas töö ja kodu, läks aastate eest riigimetsa elama, ehitas sinna onni ja nüüdseks on korraldanud oma eluolu, ilma et vajaks kuigivõrd tsivilisatsiooni tuge. Vähemalt tema enda arvates, mistap ta nõuab oma privaatsusest lugupidamist. Nüüdismaailm arvab teisiti.

Toimetusega võttis ühendust filmioperaator ja dokumentaalfilmide tegija, kes usub leidnud olevat kangelase oma dokumentaalfilmile, mis kõneleb elus 180kraadise pöörde teinud meestest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles