Toidupank ootab vabatahtlikke toidukogumispäevadele

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupanga toidukogumispäevad
Toidupanga toidukogumispäevad Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Toidupank ootab vabatahtlikke kaasa lööma järgmise nädala lõpul suuremates kauplustes korraldatavatel toidukogumispäevadel.

Pärnus on toidukogumispäevad Kaubamajaka Rimis, Maksimarketis, Ülejõe ja Suurejõe Selveris.

Toidukogumispäevade ajal toimetavad toidupanga vabatahtlikud üldjuhul kolmetunnistes vahetustes, jagades infot ja kogudes kokku poekülastajate annetatud toidukauba.

"See on uskumatult särasilmne ja vahva seltskond, kes vaid kolme tunni jooksul saadab ühiselt korda midagi suurt," isleoomustas toidukogumispäevade meeleolu toidupanga kommunikatsioonijuht Nele Hendrikson.

Toidukogumispäevad toimuvad reedel ja laupäeval, 11. ja 12. märtsil. Vabatahtlikud saavad kaasalöömissoovist teada anda toidupanga registreerimiskeskkonnas, kus on kirjas poodide nimekiri ja vahetuste ajad.

Tänu toidukogumispäevadel kogutavale kaubale on paljudel puuduses elavatel peredel järgmistel nädalatel lihtsam toime tulla. Iga toidupank jagab kogutud kauba iganädalaste toiduabipakkidena allpool toimetulekupiiri elavatele eelistatult lastega peredele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles