Suvi toob Pärnusse rõõmsate laste festivali

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu 23. juulil toimub Pärnu Rannapargis esimene omalaadne koguperefestival, mis tutvustab peredele kohalikke pereturismi võimalusi, esitleb Eesti disaini ja peretooteid ja pakub aktiivset tegevust nii ettevõtlikele lastele kui aktiivsetele vanematele. Piletiraha külastajatelt ei küsita.

Rõõmsate laste festivali eestvedaja Kati Ruubeli selgitust mööda on ürituse eesmärk pakkuda peredele kvaliteetset ja arendavat meelelahutust.

“Festivaliala on jaotatud teemade järgi. On huvitavate õpitubade ala, saab tutvuda Pärnu ja Pärnumaa turismiettevõtjatega ja lustida neid tutvustavatel atraktsioonidel, õppida tundma oma pärimuslugu ja vanavanemate kombeid, toetada ettevõtlikke lapsi ja õpilasfirmadest alguse saanud ettevõtteid, osta-müüa-vahetada hobitarbeid,” rääkis Ruubel. “Oma ala on päris pisikestele, lapsevanematele toimuvad põnevad vestluskojad. Esindatud on Eesti parimad disainerid ja peretoodete valmistajad. Programm täieneb põnevate osalejatega iga päev.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles