Tahkuranna naisselts korraldas laada

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Tahkuranna naisselts järgib toredat tava, korraldades seitsmendat korda jõululaada, mis esmase sisustuse saanud Tahku Taresse tõi rahvast, kelle jalad pani tatsuma kohaliku kapelli Võiste Pillipiigad meeleolukas esinemine.

MTÜ Tahkuranna Naisseltsi esinaine Renate Lind (pildil) rääkis, et aastas peetakse kaks suurt laata: kevadel istikute-taimede ostmise ajal ning talvel jõulukingituste ja suupoolise muretsemiseks. Tavana hakkab küllap seda rida pikendama hapukurgifestival, mis hilissuvel mitme korraldaja ühispanusena tõi Võiste kandi ja kuulsa Tahkuranna kurgi taas kaardile.

“Kasutame neid võimalusi, mida see maja pakub,” kinnitas Lind. “Korraldame siin naisseltsiga koolitusi ja õppepäevi, sisustatud on käsitöö näituse-müügituba, üritused on mõeldud kogu vallale, mitte ainult meie naisseltsi liikmetele.”

Aasta alguses panustavad Tahkuranna naised iseendasse, naisseltsi algatusel on tulemas Šveitsi hooldus- ja iluvahendite koolituspäev ning tervisepäev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles