Tallinna pere teeb raudteemaja korda

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Aed ümber krundi oli esimene asi, mis ma siin tegin,” ütleb Sindi omaaegse raudteesilla lähedale maja ostnud Marek Eistre.
“Aed ümber krundi oli esimene asi, mis ma siin tegin,” ütleb Sindi omaaegse raudteesilla lähedale maja ostnud Marek Eistre. Foto: Urmas Luik

Ettevõtja Marek Eistre võttis kätte ja kolis perega pealinnast maale – vastupidi mantraks kujundatud arusaamale, et vaid Tallinnas on elu, leiab ta külakohas suuri eeliseid.

“Mis maal karta on? Endal on töö, naisel on töö, lapsed on suured ja neil on siin koolikohad,” küsib Marek vastu ega näe üldisele suundumusele vastupidises tegutsemises tavatut.

Mais saab aasta, kui Eistre pere Pulli külas endises raudteejaama hoones toimetab. Hoone müügikuulutuse leidis Marek kinnisvaraportaalist, koha ostis ta välja pankrotipesast, mille varem vallale kuulunud maja vahepealsed omanikud punusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles