Matemaatikas võttis mõõtu pea 100 last

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikapäevarühmades teevad algklassilapsed ära kodutööd ja saavad ka mängida ning süüa, kuni vanemad tööpäeva lõpetavad.
Pikapäevarühmades teevad algklassilapsed ära kodutööd ja saavad ka mängida ning süüa, kuni vanemad tööpäeva lõpetavad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Neljanda kuni kuuenda klassi õpilaste matemaatikaolümpiaadi maakonnavoorus osales kokku 93 õpilast.

Neljandate klasside seas oli parim Andri Rattam Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (õpetaja Eha Kipri), teist kohta jagasid Lume Tuum Surju põhikoolist (Ave Kartau) ja Hedvig Annast Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Eha Kipri).

Viiendike esikoha pälvis Hendrik Sepper Jõõpre põhikoolist (Vaike Ruumet), teiseks tuli Arthur Valge Häädemeeste keskkoolist (Krista Hütt) ja kolmandaks Jakob Läänemets Audru koolist (Ene Moppel).

Kuuendike seas oli esimene Randel Mattiisen Sindi gümnaasiumist (Kerdi Mihhailova). Teist kohta jagas neli õpilast: Raimond Uibo Paikuse põhikoolist (Liina Kivisto), Oliver Liske Vändra gümnaasiumist (Ülle Tarkiainen), Sigrid Riik Sindi gümnaasiumist (Kerdi Mihhailova) ja Keily Kaal Tõstamaa keskkoolist (Karin Mitt).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles