Paastukuu pakub Pärnus Prantsuse gastronoomiat

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Ülemaailmne Prantsuse köögist innustust saanud gastronoomiaüritus “Goût de / Good France” hõlmab tänavu esimest korda kahte Pärnu söögikohta, restorani Raimond ja Ammende villa restorani.

“Goût de / Good France” on teist aastat toimuv sündmus, millest 150 Prantsuse saatkonna eestvedamisel võtab osa 1500 peakokka viielt kontinendilt.

Üritus saab kõikjal avalöögi 21. märtsil. Mõnel pool vältabki see vaid päeva, kuid restoranidel on voli pikendada temaatilise menüü pakkumist nädala lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles