Lillemüük kasvab täna kuni kümme korda

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui muidu töötab naistepäeva aegu Härma keskuse Viola lillepoes korraga kolm naist, toimetab seal täna kogu kollektiiv.
Kui muidu töötab naistepäeva aegu Härma keskuse Viola lillepoes korraga kolm naist, toimetab seal täna kogu kollektiiv. Foto: Urmas Luik

Juba eile käis lillepoodides ja -kioskites töö vaata et niisama vilkalt kui mesitarus: müüjad tegid viimaseid ettevalmistusi naistepäevaks.

Enamik lilledega kaubitsejaid asus naistepäevaks valmistuma juba paari nädala eest. “Umbes kaks nädalat tagasi hakkasime kaupa ette tellima,” selgitas Pärnu Viola lillepoe omanik Tiiu Arus. “Täna (eile, toim) oli viimane kaubapäev.”

Kui muidu töötab naistepäeva aegu Härma keskuse Viola lillepoes korraga kolm naist, toimetab seal eile ja täna vähemalt kümme nobedat kätepaari. “Kõik meie poe naised on tööl,” sõnas Arus. Lisades, et peale püsitöötajate on naistepäevaks paar ajutist töötajat juurdegi palgatud. “Muidu ei jõua kõiki kliente teenindada,” põhjendas lillepoe juht. “Mehed on naistepäevadel väga lahked. Samuti peavad väga paljud tööandjad naistöölisi meeles.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles