Vanas Tervises on kõik vajalik

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanas Tervises on enamik saunadest ja vannidest koondatud basseini lähedusse, et inimestel oleks mugav vahepeal ujuda.
Vanas Tervises on enamik saunadest ja vannidest koondatud basseini lähedusse, et inimestel oleks mugav vahepeal ujuda. Foto: Teet Roosaar

Kuigi uued vee- ja saunakeskused üritavad külastajaid peibutada senisest veel uhkemate saunade ja vannidega, on vanas Tervises kõik põhivõimalused juba ammu taskukohaste hindadega olemas.

“Saun on saun. Midagi täiesti teistsugust on raske välja mõelda,” tõdes üks spaanädalal uusi kohti avastanud pärnakaid. “Käin tänu Tervise ujula kuukaardile vana Tervise saunakeskuses üsna sageli ja valiksin selle hinna tõttu edaspidigi.”

Soome, infrapuna-, soola-, aroomi- ja aurusaun, Jaapani ja mullivann, nelja rajaga bassein, lastebassein, massaažidušš ja baar. Ehkki basseinis ujuda on vees hullavate laste tõttu mõnikord keeruline, piisab eri saunadest ja vannidest, et paaritunnise külastamisajaga rahule jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles