Missioonitunne toob aastas kohale üle 3000 turisti

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavassaare veeremite muuseumi vanim vedur seisab Pärnus pangahoone kõrval, olles turistide ja laste silmis hinnatud eksponaat, mille kõrval pilti teha või kus turnida.
Lavassaare veeremite muuseumi vanim vedur seisab Pärnus pangahoone kõrval, olles turistide ja laste silmis hinnatud eksponaat, mille kõrval pilti teha või kus turnida. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu maavalitsuses oli kõneks Lavassaare raudteemuuseumi tulevik: kas Eesti elav tehnikaajalugu peaks olema entusiastide eralõbu või panustavad riik ja omavalitsusedki?

Lavassaares kitsarööpmelise raudtee ajalooga tegelev mittetulundusühing Eesti Muuseumraudtee on tegutsenud kaks aastakümmet. “Püsime jumala, sponsorite ja vaba tahte abiga. Alguses oli see hobi, siis missioon, nüüd juba üks suur küsimärk,” seletab MTÜ Eesti Muuseumraudtee tegevjuht Mehis Helme.

Lahtise taeva all

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles