Vanaproua hädas raha nõudva kirjastusega

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa SKT elaniku kohta tõusis 2016 aastal tunamullusega võrreldes 413 euro võrra.
Pärnumaa SKT elaniku kohta tõusis 2016 aastal tunamullusega võrreldes 413 euro võrra. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eakas Sindi naine on püsti hädas kirjastusega, mis nõuab temalt raha raamatu eest, mille ostmisest ta keeldus, kuid mis talle sellegipoolest vastu tahtmist koju toimetati.

“Vanaema ei julge enam ühtki telefonikõnet vastu võtta,” sõnas kokkupuutest telefonimüüjaga vapustatud vanuri lapselaps Katariina. Ta lisas, et muu hulgas pole tema vanaema juhtunu tõttu poolteise nädala jooksul korralikult magada saanud.

1. märtsil potsatas anonüümseks jääda sooviva 76aastase sintlase postkasti kiri Kirjastus Katrin OÜ juhatuse liikmelt Katrin Raudelt, kes nõudis temalt hiljemalt 4. märtsiks arve tasumist. Raha nõutud ajaks maksmata jätmise eest ähvardas kirjastuse juht vanaprouat viivise lisamisega arvele ja “võlgnevuse” edastamisega inkassofirmale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles