Eesti ja Läti vutipoisid vallutasid Häädemeeste keskkooli võimla

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlas pidasid esimese saalijalgpallimatši Eesti ja Läti eakaaslased. Põhimõtteliselt võitis sõprus, kuigi seis kujunes võõrustajate kasuks.
Võimlas pidasid esimese saalijalgpallimatši Eesti ja Läti eakaaslased. Põhimõtteliselt võitis sõprus, kuigi seis kujunes võõrustajate kasuks. Foto: Urmas Luik

“Kaspar, jälgi ka mängijaid, sul on kaks tükki vaba!” hüüab Häädemeeste keskkooli võimlas Eesti-Läti saalijalgpallimatšile kaasa elav poiss. Nii tema kui publik on ärevil, sest käib sõprusmängu viimane poolaeg ja seis on 2:2. Lõpuks löövad helesinistes võistlussärkides poisid kolmanda värava ja skoor on eestlaste kasuks. Punase-mustatriibulistes võistlussärkides lätlased tunnistavad kaotust eakaaslastele.

Häädemeeste valla sporditöötaja Tõnis Joarand võtab medalid ja kuldse karika ja läheb mängu lõpetanud võistkondi autasustama.

“See on ajalooline päev,” ütleb Häädemeeste keskkooli direktor Raimu Pruul. “Meil toimus esimest korda rahvusvaheline jalgpallikohtumine Staicelega, kuigi sealse kooliga oleme sõprussuhetes juba aastaid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles