Argentina tango elab ka Pärnus

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsib tangoõpetaja Carlos Rodriguez koos partneriga.
Tantsib tangoõpetaja Carlos Rodriguez koos partneriga. Foto: Erakogu

Argentina tango ühendab nostalgilise muusika ja tantsukunsti. Seda tantsu on ilus vaadata, aga veel kütkestavam ise tantsida.

Pärnu inimesed on saanud näha ehedat Argentina tangot Victoria hotelli Café Grandi restoranis, Ammende villas, Augustiunetuse festivali ajal ja möödunud aastal Rannapargiski. Paljudele pärnakatele pakkus elamuse Argentina tango etendus “Café Buenos Aires”, mille lavastas Karmen Ong, produtsent oli Indrek Rand ja kus osalesid Tango Tallinna klubi tantsijad ooperitaustaga lauljatega. Esimesed etendused, mille publik väga soojalt vastu võttis, toimusid Pärnus Tervise kultuurikeskuse laval.

Juba neli aastat on olnud võimalik seda tantsu Pärnus õppida Tango Tallinna liikmete juhendamisel. Indrek Rand kui tangoelu kohalik edendaja ütles, et kokku on mõne aastaga tangosamme omandanud umbes 100 huvilist, tantsima on jäänud paarkümmend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles