Välistudengid leidsid unisest Pärnust nii vaikust kui armastust

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakistanlane Humair, Türgist pärit Turgut, poolatar Marta ja bulgaarlanna Milena õpivad Tartu ülikooli Pärnu kolledžis heaolu- ja spaateenuste disaini ja juhtimist.
Pakistanlane Humair, Türgist pärit Turgut, poolatar Marta ja bulgaarlanna Milena õpivad Tartu ülikooli Pärnu kolledžis heaolu- ja spaateenuste disaini ja juhtimist. Foto: Mailiis Ollino

Välistudengid toovad Pärnu linna ja siinsesse kolledžisse värve, kuid sombusel ja unisel Eestil õnnestus üllatada Bulgaariast pärit Milenat, kes leidis siit kihlatu.

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis magistrantuuris heaolu- ja spaateenuste disaini ja juhtimist õppiv bulgaarlanna Milena tutvus oma kihlatuga Facebookis, otsides infot, kust saaks Pärnus osta moslemitele lubatud halal-liha.

Milena tulevane abikaasa on Paidest ja samuti moslem, kuigi siin sündinud ja kasvanud. Juunis naaseb Milena Saksamaale koduülikooli magistriõpinguid lõpetama ja mees läheb temaga kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles