Noored koguvad raha liiklusõnnetuses viga saanud klassiõe raviks

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muu hulgas esineb Keithy taastusravi toetuseks korraldatavatel kontsertidel Eesti Laulust tuntud I Wear* Experiment.
Muu hulgas esineb Keithy taastusravi toetuseks korraldatavatel kontsertidel Eesti Laulust tuntud I Wear* Experiment. Foto: Erlend Staub

Noored pärnakad korraldavad märtsi lõpus kaks heategevuskontserti, et aidata aasta eest raskesse liiklusõnnetusse sattunud 17aastast Keithy Vasket.

"Keithy on läbinud raske teekonna ja tema paranemine on olnud ime, kuid nüüd oleks vaja veel väikest tõuget, et see teekond saaks jätkuda," sõnas heategevusprojekti eestvedaja Hanna Mia Terika Toomis. "Saanud teada, kui kulukas on taastusravi, tuli idee aidata ja sellesse üldsustki kaasata."

Liiklusõnnetus muutis tütarlapse elu drastiliselt. "Avarii tagajärjel on mul seljaaju kahjustus. Kui alguses olin kaelast alla täiesti halvatud, siis nüüd on mul mingisugune tundlikkus: suudan käsi tõsta ja liigutada, samuti istun ratastoolis," kirjeldas Keithy oma seisundit. "Tagasilööke mõnikord küll tuleb ja kogu teekond on alles ees, kuid ma kavatsen minna lõpuni välja ja vähemaga ei lepi."

Keithy klassikaaslased on algatanud heategevusprojekti "I Wear* NOËP", mille raames toimub kaks kontserti. Üles astuvad Eesti Laulust tuntud I Wear* Experiment ja elektroonilist poppi viljelev Andres Kõpper ehk NOËP. Piletitulu läheb Keithy kalliks ja pikaks taastusraviks välismaal. Toomise sõnutsi on eesmärk koguda vähemalt 4000 eurot.

Külastajad saavad valida, kas ostavad viie-, seitsme- või kümneeurose pileti, olenevalt sellest, kui palju nad soovivad projekti panustada.

Samuti on heategijatel võimalik teha annetus projekti eestvedaja Hanna Mia Terika Toomise arveldusarvele (EE881700017003919521), märkides selgituseks "Keithy taastusravi".

Heategevuskontserdid Keithy toetuseks toimuvad 24. märtsil Pärnus klubis Sugar ja 26. märtsil Tallinnas klubis Sinilind. Kontserdid on vanusepiiranguta.

Mullu veebruari viimasel päeval juhtus Pärnumaal Ares raske liiklusõnnetus, mille tagajärjel hukkus üks inimene ja sai viga seitse inimest. Teiste kannatanute hulgas sai ränki vigastusi Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilane Keithy Vaske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles