Auhindu tuli Jürist ja Alojast

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Jüri spordihoones peeti Eesti lauatenniseliidu laste GP 6. etapi turniirid. M15 klassis võitis Pärnu Vint-90/spordikooli mängija Mart Luuk oma narvalasest põhirivaali Stanislav Strogovi ees. Kokkuvõttes on mõlemal Eesti EM-koondise esinumbriks pürgival noormehel 460 punkti. Kaks aastat vanemate seas mängiv Madis Moos (Vint-90/SK) on kaheksas.

M13 klassis võitis Ken Talpas-Taltsepp (Vint-90/SK), kes on nelja esimese ja ühe teise kohaga kuuest etapist endale ka sarjavõidu juba kindlustanud. N15 klassis on Ketrin Salumaa (Pärnu-Jaagupi LTK) kokkuvõttes üheksas, N13 klassis Kristel Lükk üheksas, Sirelin Kukk (mõlemad Vint-90/SK) kümnes.

Samas päev hiljem mängitud Rae valla karikavõistlustel, kus osales 204 lauatennisisti, võitis meestest Vallot Vainula (Vint-90), naistest oli Valeria Sarõtševa teine nagu ka Antti Luigemaa M40 ja Urmas King M50 klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles