Telesaade abistas peret ühes valla ja vabatahtlikega

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho ja Janne Kore tunnistasid, et ehitusel kolm päeva rassinud kohalike vabatahtlike abivalmidus tuli neile üllatusena.
Riho ja Janne Kore tunnistasid, et ehitusel kolm päeva rassinud kohalike vabatahtlike abivalmidus tuli neile üllatusena. Foto: Mailiis Ollino

Kanal 2 saade “Kodutunne” tõttas umbes kuu aega tagasi appi Kilingi-Nõmme perele, et ehitada ratastooli aheldatud pereisa erivajadustele vastav pesuruum.

Poolteise aasta eest tabas viie lapse isa Riho Koret traagiline õnnetus: Soomes ehitusmeistrina töötanud Riho kukkus 2014. aasta augusti viimasel päeval kokku, misjärel ta viidi haiglasse. 24 tunni jooksul tehti talle kaks südameoperatsiooni.

Enne koju naasmist lebas Riho ligemale neli kuud haiglavoodis. “Sellest kuu aega oli ta Soomes,” meenutas iga päev abikaasa eest hoolt kandev pereema Janne. “Jõudnud Eestisse, sai ta kolme nädala jooksul veel kaks infarkti.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles