Valgeranda mahuvad koerad ja hobusedki

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgeranna puistega terviseradadel on hobusega liikumine keelatud ja nii see ka jääb. Kui heakorraeeskirja peaks muudetama, saab ratsa liikuda poldri kandis ja Andropoffist Pärnu poole jäävas metsikus piirkonnas.
Valgeranna puistega terviseradadel on hobusega liikumine keelatud ja nii see ka jääb. Kui heakorraeeskirja peaks muudetama, saab ratsa liikuda poldri kandis ja Andropoffist Pärnu poole jäävas metsikus piirkonnas. Foto: Mailiis Ollino

Audru talliomanike ja koerapidajate nõudel teeb vallavalitsus Audru volikogule ettepaneku muuta uuendatud Audru heakorraeeskiri koera- ja hobusesõbralikumaks ning kehtestada Valgerannas piirkonnad, kus hobuste ja koertega oleks lubatud liikuda.

Loomasõbrad polnud rahul Audru valla uue heakorraeeskirjaga, mille kohaselt ei tohi Valgeranna puhkealal enam ratsutada ja suvehooajal Valgerannas koeri jalutada-ujutada. Vallavalitsus sai pahaseid kirju ja kutsus esmaspäeval vallavalitsuse saali kõiki huvilisi, kes piirangute teemal kaasa rääkida soovisid.

Keskrand olgu loomavaba

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles