Pärnu hoidis Tarvast mängu lõpuni ohjes

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu korvpalliklubi võitis täna Pärnu spordihallis Eesti meistriliiga mängus 73:68 Rakvere Tarvast ja tõusis turniiritabelis koha võrra viiendaks.
Pärnu korvpalliklubi võitis täna Pärnu spordihallis Eesti meistriliiga mängus 73:68 Rakvere Tarvast ja tõusis turniiritabelis koha võrra viiendaks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu korvpalliklubi võitis täna Pärnu spordihallis Eesti meistriliiga mängus 73:68 Rakvere Tarvast ja tõusis turniiritabelis koha võrra viiendaks.

Trobikond vigastatuid Pärnu Sadama vahetusmeeste pingil võisid jääda väljakul käinud meeskonnakaaslaste tegutsemisega rahule: kogu mängu vältel sitket võitluslikku kaitsemängu näidanud pärnakad olid pidevalt paari-kolmepunktises eduseisus. Esimese veerandi võitis Pärnu 16:14, poolajapausile mindi võõrustajate 35:29 juhtimisel.

Teist poolaega alustas jõulisemalt Rakvere, kuid Pärnu mehed ei murdunud ja enne viimast perioodi oli Pärnu kahepunktises, 57:55 eduseisus. Viimase veerandi võitis 16:13 Pärnu.

Silmanähtavalt võimutsesid pärnakad lauas. See kajastus statistikaski: Pärnu mängijad noppisid kokku 39 lauapalli, samal ajal kui Andres Sõbra hoolealused said lauast kätte 23 palli.

Negatiivse poole pealt paistsis Pärnu silma pallikaotustega, Pärnu Sadama mängijad kaotasid palli 17, Tarva pallurid 11 korral.

Üleplatsimees oli tänases mängus Pärnu Sadama mängujuht Norman Käbin, kes viskas 17 punkti. Paulius Petrilevicius toetas teda 16 punkti ja üheksa lauapalliga. Väärib märkimist, et vastased olid sunnitud tegema leedulase vastu 11 viga.

11 lauapalli, sealhulgas kuus ründelauda rebinud Mihkel Kirves skooris 12 punkti.

Vastaste tulemuslikem mängija oli 15 punktiga Reinis Strupovics. Kõik ülejäänud Tarva võõrmängijad viskasid kümme punkti. 

Pärnu Sadamal on nüüd turniiritabelis 12 võitu ja 15 kaotust. Rakvere Tarvas on tabelis 11 võidu ja 16 kaotusega kohe Pärnu järel kuues.

Järgmine Pärnu korvpalli esindusmeeskonna mäng on laupäeval Pärnu spordihallis TLÜ/Kalevi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles