Saarde vallas visati tee äärde hunnik rõivakotte

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui hiljuti kirjutas leht Pärnu külje alla jõekaldale sokutatud prügist, mis väljanägemiselt pärineks justkui mõnest uksed sulgenud vanarõivapoest, siis nüüd on samasuguse risuga hädas Saarde vald.

“Kas tead, kus on Aruoja – Väike-Tõlla tee? Sa ei tea, aga näe, üks kaupmees teab ja leidis selle olevat kõige õigema koha oma kauba eksponeerimiseks. Ilmselt möödunud nädalavahetusel põikas ta Valga–Uulu maanteelt nii pool kilomeetrit kõrvale Väike-Tõlla teele ja kummutas kraavikaldale kaubikutäie suuri kilekotte humanitaarabi riietega,” kirjutas Saarde vallavalitsuse keskkonnaspetsialist Eesi Kolla nördinult valla kodulehele lootuses, et tembu avalikustamine aitab reostaja jälile saada.

Võsastunud kraavipervele heidetud punastele, rohelistele ja mustadele kottidele sattusid peale jahimehed, kes teavitasid leiust valda. Teeäärse hilbukuhilaga tutvumas käinud vallaametnikud tõdesid, et prügistaja on tegutsenud hiljuti, sest esemed olid täiesti kuivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles