Võis marineeritud krevetid ja rohkelt Piparmünti

Teet Roosaar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Selles Tom Yumis ei ole krevette. Võis marineeritud krevetid on hoopis eelroog. Seakülje kõrvale pakutava bulguri valmistamisel lisatakse peekonikuubikutele kaks mehist lusikatäit metssearasva.

2012. aastal aasta koka tiitliga pärjatud Vladimir Upeniek (pildil) on pärast 18tunnist tööpäeva näinud kliente, kes soovivad praetud kartuleid ja muna. Nad ei saanud neid, isegi mitte pähe kallatuna. Kartuleid võib igaüks kodus praadida, restorani tullakse selleks, et lasta end üllatada.

Nüansirikas supp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles