Koolitund ei ole ainus õppimisvõimalus

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla kooli loodus- ja reaalainete nädal pakkus õpilastele enne koolivaheajale minekut põnevaid õppimisvõimalusi.
Raeküla kooli loodus- ja reaalainete nädal pakkus õpilastele enne koolivaheajale minekut põnevaid õppimisvõimalusi. Foto: Raeküla kool

Pärnu Raeküla koolis on traditsiooniks kujunenud pühendada kolmanda veerandi viimane nädal reaal- ja loodusainetele.

Kuna sellesse aega jääb ka emakeelepäev, oligi matemaatika- ja majandusõpetaja Kristi Suppi ütlust mööda rohkem toredaid üritusi.

Nädal algas esmaspäeval emakeelepäevale pühendatud kõneminutitega õpetaja Anu Helemäe eestvedamisel ja algklassid osalesid emakeelepäeva konkursil.

Teisipäev tõi Suppi kirjelduse kohaselt Raeküla kooli põneva kohtumise: kolmanda kooliastme õpilastega arutlesid ettevõtluse teemal kooli vilistlased Kari Maripuu ja Rudolf-Gustav Hanni.

"Huvitav on see, et Kari Maripuu, mainekal ettevõtluskonkursil European Business Awards ainsa Eesti ettevõttena 110 parima hulka tulnud BrightSpart OÜ tegevjuht ja omanik, on omakorda Raeküla kooli vilistlase Rudolf-Gustav Hanni mentor," rääkis Suppi. "Rudolfil on juba noore ettevõtjana asutatud osaühing Tegude Kalender ja õpilasfirma SIBIS, talukauba vahendus otse tootjalt tarbijani."

Hanni ja Maripuu esimene majandusõpetaja Kristi Suppi viis oma kunagised õpilased Sindi gümnaasiumi gümnasistidegagi kokku, et pakkuda õpilastele inspireerivat kohtumist.

Vahetundidel müüsid oma toodangut kooli minifirmad.

Reaal- ja loodusainete nädal jätkus kolmapäeval õpetaja Mare Vlassovi ettevalmistatud keemiakatsetega. Neljapäeval toimus Känguru võistlus ja reedel "Lõbus matemaatika" - netipõhine võistlus äppide kaudu, mille valmistas ette õpetaja Marika Kohv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles