Galerii: Pärnulannad võitsid koduse turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Mai kunstmuruväljakul toimunud rahvusvahelise naiste jalgpalliturniiri võitis Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskond leedulannade ees.

PJK alustas laupäeva hommikul turniiri küll 0:1 kaotusega Läti meisternaiskonnale Riia FK, kuid sai siis oma mängu käima ja rohkem punkte vastastele ei kinkinud.

Teises matšis oli PJK parem Leedu noortekoondisest FC Textilite 3:1. Pühapäeval alistasid pärnulannad Leedu meistri Šiauliai Gintra-Universitetase 3:1 ja Läti noortekoondise 6:1.

Et samal ajal lõppesid ülejäänud mängud PJK-le sobivalt, saadigi turniirivõit Leedu meistri ja Leedu noortekoondise ees. Ainsana Pärnust jagu saanud Riia FK platseerus lõpuks neljandaks.

PJK resultatiivseim oli turniiril kolm väravat löönud Anastassia Morkovkina. Kaks korda said jala valgeks Margarita Matjuhhova ja Kristina Bannikova.

Võistkonna parimaks valiti Matjuhhova.

"Õnneks parandasime oma mängu ja hakkasime väravaid lööma," võttis PJK peatreener Jüri Saar turniiri kokku. "Esimeses mängus luhtus meil palju võimalusi, aga mida mäng edasi, seda rohkem võtsid naised end kokku. Pingutasid ikka täiega, et oma mängu parandada."

Naiste jalgpallihooaeg algab järgmisel kolmapäeval, kui Tallinnas toimub jalgpalli superkarikafinaal PJK ja Tallinna FC Flora vahel.

"Püüame end selleks mänguks kokku võtta ja loodan, et vigastatud mängijad saavad selleks ajaks terveks," lisas Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles