Riik tuleb lastele appi

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleva aasta sügisest muutub huviharidus kättesaadavamaks: kui näiteks Häädemeeste keskkooli õpilased tahavad õppida maadlust või Tõstamaa omad balletti või robootikat, võib kool küsida vallavalitsusest raha juhendaja töö ja transpordikulude katmiseks või õppevahendite soetamiseks. Foto on illustreeriv.
Tuleva aasta sügisest muutub huviharidus kättesaadavamaks: kui näiteks Häädemeeste keskkooli õpilased tahavad õppida maadlust või Tõstamaa omad balletti või robootikat, võib kool küsida vallavalitsusest raha juhendaja töö ja transpordikulude katmiseks või õppevahendite soetamiseks. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tuleva aasta sügisest muutub huviharidus kättesaadavamaks: kui näiteks Häädemeeste keskkooli õpilased tahavad õppida maadlust või Tõstamaa omad balletti või robootikat, võib kool küsida vallavalitsusest raha juhendaja töö ja transpordikulude katmiseks või õppevahendite soetamiseks.

Märtsis kiitis valitsus heaks huvitegevuse lisatoetuse kontseptsiooni, mille kohaselt tuleva aasta 1. septembrist saavad kõik lapsed võimaluse osaleda kvaliteetses juhendatud regulaarses huvitegevuses.

Uue toetussüsteemi käivitamiseks plaanib valitsus eraldada igal aastal 15 miljonit eurot ja seda asub rakendama haridus- ja teadusministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles