Vändra kool kutsus tundi andma erilised õpetajad

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe ajakirjanikud ja Vändra gümnaasiumi kümnendikud tegid oma tunnist karjääripäeval rõõmsa selfie. Esiplaanil reporter Lauri Habakuk.
Pärnu Postimehe ajakirjanikud ja Vändra gümnaasiumi kümnendikud tegid oma tunnist karjääripäeval rõõmsa selfie. Esiplaanil reporter Lauri Habakuk. Foto: Lauri Habakuk

Vändra gümnaasium kutsus ettevõtlus- ja karjäärinädala raames koolivaheajaeelsel viimasel päeval oma tööst õpilastele rääkima laulja Rosanna Lintsi, vormelisõitja Ralf Aroni, meelelahutaja Andres Karu, autode restaureerija Vallo Külvi, tõlkija Lii Tõnismanni ja paljud teised eri erialade esindajad, kellest osa olid kooli vilistlased.

Teiste hulgas jagasid põnevamaid kogemusi oma tööst Pärnu Postimehe ajakirjanikud.

Vändra gümnaasium keskendus tänavu nende ettevõtmiste tutvustamisele, kus õnnestumise eeldus on loovus ja tulemuseks pigem rahulolu, positiivne emotsioon või eneseteostus, mitte kasum või tasuvusaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles