Paikuse õpilased nautisid tervisepäeva

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisepäeva lektorite hulgas oli näitlejaid, politseinikke, koolitajaid, treenereid ja teiste elualade esindajaid. Sellel päeval kihasid koolimaja kõik ruumid klassitubadest spordihooneni tervislikust tegevusest.
Tervisepäeva lektorite hulgas oli näitlejaid, politseinikke, koolitajaid, treenereid ja teiste elualade esindajaid. Sellel päeval kihasid koolimaja kõik ruumid klassitubadest spordihooneni tervislikust tegevusest. Foto: Sirje Suurevälja

Paikuse põhikooli õppeveerandi lõpetas tervisepäev: tegevusi pakkus 29 töötuba, kus juhendajateks nii oma kooli õpetajad kui ka külalised väljastpoolt maja.

Kuigi rahvusvaheline tervisepäev seisab kalendris alles 7. aprillil, otsustati kooli inimeseõpetuse õpetaja ja tervisenõukogu liikme Sirje Suurevälja teatel Paikusel seda õppeveerandi viimasel päeval tähistada. Et niisugune ettevõtmine aasta eest väga hästi õnnestus, otsustati tervisepäeva korraldamisega jätkata.

Päeva esimese kolme ainetunni ulatuses toimusid kogu kooliperele – 484 õpilasele – töötoad, mis kantud tervislikust eesmärgist. Iga õpilane sai ennast meelepärastesse töötubadesse kirja panna. Ja mis olekski veel vahvam kui ise endale tunniplaan koostada, kus tavapäraste eesti keele, matemaatika ja loodusõpetuse asemel seisaksid näiteks niisugused tunnid nagu eksootilised maitsed, tea party, sulgpall jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles