Suusahooaeg läheneb lõpule

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kein Einaste (paremal) teenis Jõulumäel toimunud Eesti meistrivõistlustel kaks medalit. Pikalt Jõulumäel aga tänavu kevadel enam suusatada ei saa.
Kein Einaste (paremal) teenis Jõulumäel toimunud Eesti meistrivõistlustel kaks medalit. Pikalt Jõulumäel aga tänavu kevadel enam suusatada ei saa. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel Jõulumäe tervisespordikeskuses toimunud Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlused õnnestusid suurepäraselt ja keskus plaanib panna suusahooajale meeleoluka minituuriga väärilise punkti.

“Meil läks väga hästi,” võttis Jõulu suusaklubi treener reedest pühapäevani väldanud võistluse kokku. “Tuli pronks meeste teatesõidus ja hõbe nii meeste (Kein Einaste ja Alvar Johannes Alev) kui kuni 18aastaste noormeeste (Simo Teearu ja Risto Vaher) teatesprindis. 14aastased poisid võitsid teatesõidu ja kuni 16aastased said pronksi.”

Treenerile pakkus rahulolu Vaheri juunioride maratonil ehk 22 kilomeetri distantsil saadud neljas kohtki. Nimelt võistles Vaher endast kaks aastat vanematega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles