Villa Wesseti kevadvärvikat praadi sööd juba silmadega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu restoranide nädala toidukaarti lugedes jään otsustavalt pidama lihtsalt ja selgelt sõnastatud menüül ning satun villa Wesseti kööki peakokk Mart Kuke juurde, kes hakkab valmistama seakooti kapsakreemiga.

Järgnev tund on peakokale ilmselgelt katsumus. Toidu valmistamine nõuab süvenemist, aga tema peab aina seletama, mis, miks ja kuidas. Kokk Gabriel Põdra jääb selles loos nagu taustamängijaks: on, kuid esiplaanile ei satu. Siiski on aru saada, et temal on köögis samuti oluline roll, nagu kõikidel kokkadel oma meeskonnas.

Seakoot on ahju pandud neli tundi tagasi, et liha kliendile serveerituna kondi küljest täiuslikult lahti tuleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles