Jüri Tamm: sport peab taastama usaldusväärsuse

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii tippsportlase kui spordijuhina maailmamees Jüri Tamm töötas neli aastat Ukraina Olümpiakomitee presidendi Sergei Bubka 50pealise kantselei juhina ja jäi koos abikaasa Innaga kaamera ette Sotši olümpial.
Nii tippsportlase kui spordijuhina maailmamees Jüri Tamm töötas neli aastat Ukraina Olümpiakomitee presidendi Sergei Bubka 50pealise kantselei juhina ja jäi koos abikaasa Innaga kaamera ette Sotši olümpial. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti Olümpiakomitee presidendi valimiste eelvoorus kogus riigikogu asespiiker ja Eesti korvpalliliidu president Jüri Ratas 50 toetushäält, turvaärimees ja EOK senise täitevkomitee liige Urmas Sõõrumaa 28 ning kahekordne purjetamise olümpiamedalist ja ettevõtja Tõnu Tõniste 19 häält.

EOK 121 liikmest soostus presidendiks soovijaile oma avalikku toetushäält andma 108.

Eelvoorus ei kogunud nõutud vähemalt 15 toetushäält ning pudenesid seega sõelalt Erki Nool, Jüri Tamm ja Hannes Võrno. Neist Jüri Tamm, vasaraheite kahekordne olümpiapronks ja maailmarekordimees, viimati neli aastat Ukraina Olümpiakomitee presidendi Sergei Bubka kantselei juht, on spordi juurde tulnud Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles