Allan Kool: Pärnakad väärivad Eesti toidu turgu

, Hammerhead Group OÜ juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Kool
Allan Kool Foto: PP

Elan Tallinnas Nõmmel ja Nõmme turg on koht, kus olen harjunud juba aastaid perega nädalavahetustel käima. Sealt saab kodumaist puu- ja juurvilja, värsket liha ja kala, talupiima ja mune.

Eesti toit ja toidukultuuri arendamine on meie perele viimasel ajal järjest olulisemad. Olin abikaasaga osaline Nõmmel vana leivapoe renoveerimisel ja möödunud sügisel avasime seal restorani Musu. Kohalikud elanikud on meie restorani leidnud, üks põhjus on see, et kasutame toiduvalmistamisel võimalikult palju kvaliteetset kohalikku toorainet.

Kui restorani Nõmmel avasime, pakuti mulle võimalust olla Pärnu Vana turu rekonstrueerimise projektijuht. Nõmme turg eeskujuna silme ees, asusin projektiga pihta. Kuna viimastel nädalatel on Vana turu renoveerimise ümber tekkinud hulgaliselt emotsioone ja kuulujutte, selgitan veel kord, mis meie plaanid on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles