Vene keele olümpiaadil võistles sadakond õpilast

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle aasta toimuval ülelinnalisel vene keele olümpiaadil võistles pea sada õpilast. Pärnu linna vene keele kui võõrkeele aineühenduse juht Viive Korb selgitas, et võistlus toimub kahes rühmas: õpilased, kes on hakanud vene keelt õppima alates 6. klassist, ja need, kel on võimalus kodus kellegagi vene keelt kõnelda. “Ainus tingimus on see, et õpilane peab olema õppinud eesti koolis alates esimesest klassist,” lisas ta.

7. klassi eesti rühmas oli parim Mart Luuk Sütevaka humanitaargümnaasiumist (õpetaja Žanna Põldsam), teiseks tuli Sandra Koplus Rääma põhikoolist (Rita Pärnpuu) ja kolmandaks Anette Russ Mai koolist (Eha Meier).

Vene rühma esikoha pälvis Jevgeni Lazarski Vanalinna põhikoolist (Klara Golovanova), talle järgnesid Kristal Väisa Sütevakast (Žanna Põldsam) ja Alex Šunajev Mai koolist (Ina Pütsep).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles