Noored ohjasid öömängul narkomaane

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kombineeritud teatevõistluses pidid noored politsei erivarustust kasutades takistusraja läbima. Pildil Koidula gümnaasiumi võistkond.
Kombineeritud teatevõistluses pidid noored politsei erivarustust kasutades takistusraja läbima. Pildil Koidula gümnaasiumi võistkond. Foto: Ardi Truija

Kolmapäeva õhtul hiliste öötundideni toimus Kilingi-Nõmmes ohutusteemaline võistlusmäng ÖÖ KEAT, milles koolinoorte ja täiskasvanute võistkonnad näitasid oma teadmisi 14 situatsioonis.

Pärnumaal teist korda toimunud võistlusmängu ühe korraldaja, Pärnumaa noorsoopolitseiniku Kairi Õilsalu selgitusel läbisid noored koolis kuuendas klassis programmi “Kaitse end ja aita teist” (KEAT) ja selles mängus oli neil võimalus oma oskused ja teadmised proovile panna.

“Mängus pidi 14 viieliikmelist võistkonda liikuma kaardi järgi ettenähtud ajal ühest punktist teise ja punktides tuli koostööpartnerite väljamõeldud ülesandeid lahendada,” rääkis Õilsalu. “Üritus toimus öösel, sest hätta satume ju enamasti ikka pimedal ajal.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles