Korvpallureil viimane kodumäng

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Pärnu leedulasest leegionär Paulius Petrilevicius palaviku süül puudus, sai TÜ/Rocki keskmängija Karolis Petrukonis (15) möllata ja koguni 11 lauapalli võtta.
Kuna Pärnu leedulasest leegionär Paulius Petrilevicius palaviku süül puudus, sai TÜ/Rocki keskmängija Karolis Petrukonis (15) möllata ja koguni 11 lauapalli võtta. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskond läheb täna Eesti meistrivõistluste põhiturniiri viimases kodumängus vastamisi TTÜga, play-off`iks on kuues asetus kindlustatud, aga soov käib kõrgemalt.

Kõrgem paigutus ja eeldatavasti nõrgem veerandfinaalivastane oli Pärnul mingil määral kandikul, kui TÜ/Rock tuli viimati Pärnu ilma Janar Taltsi, Tanel Soku, Gert Dorbeku, Timo Eichfussi, Brian Harperi ja Evaldas Žabaseta.

Kogenutest olid valitseval meistril kaasas vaid Reinar Hallik, Karolis Petrukonis ja Marek Doronin, ülejäänutest võinuks Pärnu tänavune materjal ehk üle käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles