Kaks kohviringi ümber Soomaa kujunesid rahvarohkeks

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse "Kaks kohviringi ümber Soomaa" Facebooki profiilifoto.
Ürituse "Kaks kohviringi ümber Soomaa" Facebooki profiilifoto. Foto: Facebook

“Rõõm on märkida, et üritus läks igati korda ja kaunis kevadine pühadeaeg andis peredele võimaluse kodunt välja tulla, et midagi uut kogeda,” möönis MTÜ Rohelise Jõemaa Koostöökogu juhatuse liige Aino Viinapuu, mõeldes teist kevadet toimunud üritusele “Kaks kohviringi ümber Soomaa”.

Rohelise Jõemaa koostöökogu kõnealune maineüritus tutvustab huvilistele piirkonda ja traditsioonilise maamajanduse väljavaateid. Seekord sattus ettevõtjate ja seltside ühisettevõtmine ja ühepäevakohvikute avamine ülestõusmispühade aega, vaiksele laupäevale.

Viinapuu jutu järgi pakkusid külastajatele enim huvi kohad, kus pakuti põnevat programmi. Esmastel andmetel käis Tori vallas Jõesuu siidri- ja veinitalus üle 200 inimese ja väga rahvarohkelt möödus päev Kurgja talumuuseumiski. Populaarsed olid samuti Paikuse vallas Männituka talu ja Seljaku käsitööspaa ning Tori rahvamaja teatrikohvik, mille menüüsse kuulusid vaimutoiduna lühinäidendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles