Linnuriik saab mänguväljaku, Kihnus valmib päästekuur

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnus lõpeb plaani järgi juunis Jõujaama-Sadama tee uuendamine ja valmib kergliiklustee. Põhitööd tehti mullu, tänavuseks jäi pindamine.
Kihnus lõpeb plaani järgi juunis Jõujaama-Sadama tee uuendamine ja valmib kergliiklustee. Põhitööd tehti mullu, tänavuseks jäi pindamine. Foto: Ants Liigus

Sellal kui mõnes vallas on tänavune eelarve volikogus veel kolmandal lugemisel, on teistes kavandatavad tulud-kulud eurosendi haaval üle vaadatud ja otsustatud, millele kohalike elanike hüvanguks enim raha kulub.

Märksõna on teede remont, selgub maapiirkonna 18 omavalitsusest poolt hõlmavast ülevaatest. Võimaluste piires remonditakse lasteaedu-koole, paigaldatakse vee- ja kanalisatsioonitorustikke, rajatakse kergliiklusteid.

Mereriik Kihnu erineb maismaa valdadest, sellepärast ongi Kihnu vallas investeeringutest esikohal sadamasse päästekuuri ehitamine, hinnanguliselt kulub selleks 60 000 eurot. Päevakorral on Suaru sadamas väikelaevade kai uuendamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles