Telia mobiilsidevõrgus võib homme öösel olla häireid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helistaja. Foto on illustreeriv.
Helistaja. Foto on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kolmapäeva, 30. märtsi öösel viib Telia oma Pärnumaa mobiilivõrgu üle uuele tarkvarale, mistõttu maakonnas võib esineda lühiajalisi teenuste häireid.

30. märtsi öösel kella kahe ja kuue vahel esineb häirid mobiilside teenuste kasutamisel Pärnu linnas ja Pärnumaa eri piirkondades. Samuti on mõjutatud Saare maakonna Ruhnu, Läänemaa Lihula, Vatla ja Pivarootsi ja Raplamaa Kivi-Vigala piirkond. Ühtlasi võivad sel ajavahemikul olla häiritud Telia TV-, VoIP- ja internetiteenused.

Telia teatel on tegemist arendustöödega, mille tulemusena viiakse mobiilivõrk üle uuele tarkvarale, mis tagab  teenuste senisest parema töökindluse ja haldamise.

Telia tuletab oma klientidele meelde, et hädaabi vajadusel ja mobiililevi puudumisel tuleb telefonist eemaldada SIM-kaart. Sel juhul valib mobiiltelefon hädaabinumbril 112 helistamiseks mõne muu samas piirkonnas parajasti kättesaadava võrgu.

Hooldustöid tehakse öösel, et kliente võimalikult vähe häirida. Telia tänab mõistva suhtumise eest ja palub vabandust ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles