Strand vääristab siiakala ja õpetab lammast armastama

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norman Malnieks valab küpsetatud siiale selitatud võist ja sidrunimahlast kastme.
Norman Malnieks valab küpsetatud siiale selitatud võist ja sidrunimahlast kastme. Foto: Mailiis Ollino

Spaa- ja konverentsihotelli Strand peakokk Norman Malnieks pakub restoranide nädalal kahte sorti kala ja paneb lambalihapõlgurid eelarvamusi unustama.

Restoranide nädalale valis peakokk uuest à la carte menüüst välja küpsetatud siia, graavilõhe, lambakarree ja kreembrülee.

Lõhe on kättesaadavuse ja lihtsa valmistusviisi tõttu eestlaste toidulaual juba tavaline, kallist ja õrna siiga aga koduköökidest sageli ei leia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles