Sõudjad tulid koju hinge tõmbama

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatias harjutati peagi algavale hooajale ja eelkõige olümpiale mõeldes igasugustes kooslustes, nii sõitsid kahepaadis Allar Raja (vasakul) ja Tõnu Endrekson.
Horvaatias harjutati peagi algavale hooajale ja eelkõige olümpiale mõeldes igasugustes kooslustes, nii sõitsid kahepaadis Allar Raja (vasakul) ja Tõnu Endrekson. Foto: Matti Killing

Jaanuaris-veebruaris Portugali uues treeningukeskuses olnud ja märtsis ammu tuttavasse Horvaatia Skradini sõudebaasi kolinud Eesti sõudetipud olid nädalakese kodus, esmaspäevast antakse jälle Horvaatias aerudele kuuma.

Kodus taastatakse nii vaimu kui keha, ollakse koos lähedastega, tehakse ära nii mõnigi kodus mehekätt ootav töö. Aga ollakse spordis laiemaltki sees kui üksnes atleedina.

Nii näiteks valiti Allar Raja Eesti Olümpiakomitee kaheksaliikmelisse sportlaskomisjoni, ta osales Kumus EOK presidendikandidaatide debatil ja tegi politseinikutöödki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles