Purjuspäi autot juhtinud naine mõisteti vangi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakohus mõistis kokkuleppemenetluses kiirmenetluse korras tänavu mootorsõidukit joobeseisundis juhtinud 46aastase Tatjana viieks kuuks ja kolmeks päevaks vangi.

Kohus määras süüdistatavale mootorsõiduki joobeseisundis juhtimise eest kaks kuud vangistust. Kuna kohtualune kandis teo toimepanemise ajal üldkasuliku töö tegemise kohustust, asendas kohus talle mõistetud üldkasuliku töö tegemata osa vangistusega, kus üldkasuliku töö tund võrdub ühe päeva vangistusega.

Niisiis pidi süüdimõistetu asuma liitkaristusena täitma viie kuu ja kolme päeva pikkust vangistust. Muu hulgas peab Tatjana maksma riigituludesse menetluskulude ja riigi õigusabi eest kokku 481 eurot ja kaks senti.

Süüdistuse kohaselt juhtis Tatjana tänavu Pärnumaal mootorsõidukit joobeseisundis ja vastava kategooria juhtimisõiguseta. Kontrollimisel tuvastas politsei tal 2,22promillise joobe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles