Algklassilaste Anniemäng jõuab poolfinaalideni

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava põhikooli lapsed on kaks korda järjest Anniemängu võitnud ja saanud kingituseks hulga pileteid Endla teatri etendustele.
Kuninga tänava põhikooli lapsed on kaks korda järjest Anniemängu võitnud ja saanud kingituseks hulga pileteid Endla teatri etendustele. Foto: Erakogu

Pärnu ja Pärnumaa koolide 2.–4. klassi õpilaste Anniemängu kahe vooru järel on selgunud poolfinalistid.

Esimeses poolfinaalis 12. aprillil kohtuvad Sauga, Audru, Vanalinna põhikooli ja Mai kooli 4.c klassi võistkond, teises poolfinaalis 14. aprillil võistlevad Kuninga tänava kooli, Ülejõe kooli 3.a klassi, vabakooli 4. klassi ja Lõpe kooli tiim.   

2.–4. klasside Anniemäng on pühendatud hollandi lastekirjaniku Annie M. G. Schmidti 105. sünniaastapäevale. Mälumänguküsimused on Annie Schmidti lasteraamatutest, kirjaniku elust ning Eesti teatrite lastelavastustest ja lasteteatritest. Mängujuht on Jaak Känd.

Esimeses voorus osales 12 võistkonda ja esikoha saavutas Kuninga kooli võistkond koosseisus Karolina Koikson, Uku Kütt, Lisanna Laks, Annabel Riismaa, Siim Saarse, Annika Stimmer ja Hanna Paula Volt. Teine koht kuulus Sauga põhikoolile, kolmandat kohta jagasid Audru ja Ülejõe põhikooli 3.a klassi võistkond.

Teises voorus oli taas võidukas Kuninga kool ja teiseks tuli Sauga. Kolmandat kohta jagasid Audru ja Vanalinna kool.

Võitnud võistkonda autasustati Endla teatri kinkekaartidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles