Linna haljasaladel antakse rehadele valu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisest ja talvest jäänud kõntsa kokkuriisumisele ja veole kulub palju tööd ja aega. Haljasalasid on Pärnus palju ja rehitseda kannatab seal, kus maa on küllaldaselt kuivanud.
Sügisest ja talvest jäänud kõntsa kokkuriisumisele ja veole kulub palju tööd ja aega. Haljasalasid on Pärnus palju ja rehitseda kannatab seal, kus maa on küllaldaselt kuivanud. Foto: Mailiis Ollino

Mida jõudsamalt kevadpäike pargialasid lumevabaks sulatab, seda teravamalt riivab silma talvega kogunenud oksa- ja prügirisu.

Pärnu linna üldkasutatavatel haljasaladel peavad kevadised heakorra- ja hooldustööd olema tehtud 30. aprilliks ja avalikel mänguväljakutel 15. maiks.

“Nii kui ilm ilusaks pöörab, eeldatakse, et pargidki saavad kohe paari päevaga riisutud ja sodist puhtaks, aga haljasalade hooldajad ei saa ajast ette rutata. Töid tehakse kindlas järjekorras, vastavalt hooldusklassile ja nagu ilmaolud lubavad,” selgitas Pärnu linnaaednik Anu Nurmesalu. Lisades, et tõsiseks riisumiseks läheb siis, kui oksalõikused on ühel pool ja maakamar korralikult kuivanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles