Korvpallurid ei saa vastast valida

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Dorris (viskel) on kiire, hea hüppe ja täpse käega, play-off’is ootab Pärnu temalt korralikku skoori.
Mark Dorris (viskel) on kiire, hea hüppe ja täpse käega, play-off’is ootab Pärnu temalt korralikku skoori. Foto: Urmas Luik

Täna Raplas Eesti korvpallimeistrivõistluste põhiturniiri lõpetav Pärnu Sadama meeskond luhtas võimaluse veerandfinaalivastast valida Rakveres, kus kaotas laupäeval 69:103.

Tabeliseis täna: 1. Kalev/Cramo 32 võitu / 0 kaotust, 2. TÜ/Rock 24/7, 3. TLÜ 18/13, 4. Rapla 17/14, 5. Tarvas 15/6, 6. Pärnu 13/18, 7. TTÜ 11/21, 8. Valga 9/20, 9. Audentes 0/30.

Pärnut päästab veerandfinaalseeriast kolmandal kohal seisva TLÜ/Kaleviga, kellele kaotati Eesti ja Balti liigas sel hooajal viis mängu jutti ning võideti kuues mäng Joonas Järveläise lõpusekundi imeviskest, vaid variant, kui täna kaotatakse Avis Raplale ja TLÜ/Kalev jääb alla Valgale. Siis kohtutakse Raplaga, kes jääks TLÜga omavahelistes mängudes plussi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles