Petised pärnakate vastu huvi ei tunne

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Nii Pärnu korv-, võrk- kui jalgpallimeeskonnas valitseb kihlveopettuste ja kokkuleppemängude suhtes nulltolerants, küll on linnameeskonna president Raio Piiroja näinud Hiinas mängides ootamatuid mängulõppe.

Paar nädalat tagasi lahvatas kokkuleppemänguskandaal Eesti korvpallis, kui Eesti korvpalli liit sai teate, et on püütud mõjutada Tallinna Kalev/Cramo ja TLÜ/Kalevi mängu tulemust.

“Korvpalli liidule ja politseile teadaolevalt rohkem selliseid juhtumeid ei ole olnud,” ütles korvpalli liidu peasekretär Keio Kuhi. “Küll on EKL viimasel ajal pidanud vihjete tõttu, et mängude suhtes ilmutavad huvi varem kohtulikult karistatud isikud, saatma klubidele ringkirja hoiatusega kokkuleppemängudele õhutamise võimaluse eest ja mis sellega kaasneb. Fakt, et TLÜ/Kalevit üritati viia kokkuleppeni, osutab, et kihlveopetturid on jõudnud Eesti korvpalli.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles